Ne găsiți aici
Alte informații

Programul de funcţionare al instituţiei 

Compartimentele din structura inspectoratului : luni-vineri 08.00-16.00

Structurile de intervenţie – permanent

Program de audienţe

  • Inspector şef: – Marţi, orele 08.00 -10.00;
  • Prim – adjunct al inspectorului şef: – Miercuri, orele 08.00 -10.00;
  • Adjunct al inspectorului şef: – Luni 10.00-12.00

Primirea cetăţenilor în audienţă de către inspectorul şef, prim – adjunctul inspectorului şef şi adjunctul inspectorului şef se face în zilele şi la orele stabilite pentru desfăşurarea acestei activităţi, prin compartimentul Secretariat sau prin Dispeceratul unităţii.

Înscrierea în audienţă se face direct, la sediul instituţiei, telefonic sau sau prin intermediul altor mijloace de comunicaţie în REGISTRUL PENTRU ÎNSCRIEREA CETĂŢENILOR ÎN AUDIENŢE, având următorul conţinut:

 

În timpul programului de lucru, între orele 08-16, înscrierea pentru audienţe se face direct, la sediul instituţiei, telefonic, fax, e-mail, etc.,  prin compartimentul Secretariat, prin completarea tuturor rubricilor registrului;

În afara programului de lucru, între orele 16-21, înscrierea pentru audienţe se face direct, la sediul instituţiei, telefonic, fax, e-mail, etc. prin Dispeceratul unităţii, care va  solicita cetăţeanului date privind completarea tuturor rubricilor registrului.

În cazul solicitării primirii în audienţă prin fax, e-mail, etc. persoana solicitantă este obligată să prezinte următoarele:

  1. data la care solicită audienţa;
  2. datele de contact (numele, prenumele, adresa de domiciliu şi numărul de telefon);
  3. persoana la care se solicită audienţa;
  4. problema/problemele ridicate.
Ne puteți scrie aici